13 grup şirketimizle Great Place to Work® Sertifikası aldık

haber
15.06.2022

GDZ Enerji Yatırımları A.Ş. olarak “harika iş yeri” olma yolculuğumuzda GDZ Enerji Yatırımları, Extranet ve Yeni filo şirketlerimizin Great Place To Work enstitüsü tarafından tekrar sertifikalandırıldı. Çalışan markası alanında hayata geçirdiğimiz projelerle ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programda geçtiğimiz yıl Türkiye’de 11 grup iştirakiyle Great Place to Work® “Harika İş Yeri” Sertifikası almayı başaran ilk şirket olmuştuk. Bu yıl da 13 grup iştirakimizle Great Place to Work® Sertifikası almaya hak kazanarak kendimize ait rekoru kırdık.

Aydem Enerji çatı şirketimiz Aydem Holding ile bünyesindeki dağıtım ve perakende şirketlerimiz, Aydem Yenilenebilir Enerji, GDZ Enerji Yatırımları, ÇATES, Elsan, Extranet, Entek İnşaat, Tümaş, Yatağan ve Yeni Filo, çalışanlarımızın değerlendirmesi doğrultusunda “Harika Bir İşyeri” sertifikası aldı. İş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti alanında önemli bir başarıya daha imza atarak Türkiye’de 13 şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası alan tek grup olduk.